UA-57207819-1
Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Lippuvaraukset ja tiedustelut

Lippuja voi  kysellä myös

kaivolan.kesateatteri(a)lailanet.fi

Lipunmyyntipiste

Laitilan kirjakaupassa

Kysy ruokapaketteja

Loma- ja hoitokoti Laiholta

Kotiseutuyhdistys Suhina r.y.

Kotiseutuyhdistys Suhina r.y. on perustettu 31.5.1959 kyläyhdistys, jonka tärkein toimintamuoto on ollut Kaivolan kesäteatterin pyörittäminen vuodesta 1961 asti. Nimensä yhdistys sai tuulimyllyn siipien suhinasta. Yhdistyksen tarkoituksena on vaalia perinnettä.

Teatterin alueella, Kaivolan Myllymäellä on näyttämö ja katsomon lisäksi, museorakennuksia; Mantan torppa, tuulimylly, luhti, aittoja, savusauna ja riihi. Mäellä sijaitseva kotiseutumuseo käsittää kaikkiaan kahdeksan rakennusta, joista tuulimyllyn lisäksi savusauna on alkuperäisellä paikallaan. Muut rakennukset on siirretty vv. 1956-1963 monilla talkoilla ja pystytetty paikoilleen. Esineistöä on kertynyt n. 1000.

Kylässä sijaitsee myös 60-luvulta peräisin oleva tanssilava, Havupirtti, jota on mahdollista vuokrata erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Hepojärvellä kaksi saunamökkiä joita voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin.

• Yleisen rannan vieressä sijaitsee ns. Parisauna, jossa on kaksi erillistä saunaa ja pukuhuoneosastoa takkoineen. Mökki sopii hyvin illanistujaisiin tai kokouspaikaksi. Mökille ei tule sähköä.
  • Lisäksi on ns. Vuokramökki, jossa on oleskelutilan lisäksi pieni keittiö, kaksi makuualkovia ja sauna. Suurella pihalla on grillikatos ja uimaranta sopii myös lapsille. Vuokra: 1. vrk 100€, sen jälkeen seuraavat 50€/vrk

Vuokrakohteet ovat vuokrattavissa ainoastaan kesäaikaan numerosta 040 766 0226.